Uw producten

Onze expertise

Sleutel naar efficiëntie

Wij van KeyBAKE weten als geen ander het begrip ‘efficiency’ te integreren in alle facetten van de moderne bakkerij; bakvormen, coatings, robot handling systemen en het wassen en terugkoelen van bakvormen. Verder biedt KeyBAKE krattenwassystemen, hoge en lage druk reinigingssystemen, en nog veel meer high tech en innovatieve producten. KeyBAKE levert het product, maar ook de kennis voor de beste integratie in uw productielijn.

De kennis en ervaring van KeyBAKE leidt tot een compleet aanbod voor de bakkerij, waarbij hygiëne, verhoging van efficiency en rendementsverbetering het einddoel zijn. Door de combinatie van verschillende disciplines kan KeyBAKE voor iedere productielijn de best passende oplossing en de hoogste kwaliteit bieden waarbij KeyBAKE zich in haar prijsstelling onderscheidt van andere.

Onze expertise

De efficiency van een productielijn is een complex geheel, waarbij vele factoren een belangrijke rol spelen. Het volledig op elkaar afgestemd zijn van alle componenten is daarbij een vereiste, ook als de lijn samengesteld is met onderdelen van verschillende leveranciers. KeyBAKE analyseert het productieproces, op basis van jarenlange ervaring, en levert oplossingen daar waar rendementsverbetering of uitbreiding van de productiecapaciteit gewenst is. De systemen zijn opgebouwd uit standaard modules met als voordeel dat te vervangen onderdelen overal ter wereld verkrijgbaar zijn.

Uitgelichte KeyBAKE producten

Bij KeyBAKE produceren we niet alleen op maat gemaakte vraagstukken.
Wij leveren toonaangevende producten met de nieuwste technieken.

Track & trace

Productielijnen in de (semi-) industriële bakkerijen worden steeds verder geautomatiseerd. Dit verhoogt de efficiency en werkt kostprijsverlagend, waarbij storingsvrij produceren het uitgangspunt is.

Lees meer 

KeyBAKE gaat door waar anderen stoppen en
denkt graag met u mee in het ontwikkelproces.

Vacatures

Met het oog op de toekomst zijn wij altijd opzoek naar collega’s die het beste uit hun zelf proberen te halen. Werken bij KeyBAKE betekent werken aan uw toekomst. Samen bekijken we de mogelijkheden tot bijscholen en verderleren. In een innoverende wereld van technologie en bakkerijen hoeft u nooit stil te staan.

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.