Broodkoppels

Aluminium geeft eigenlijk het mooiste bakresultaat door zijn perfecte warmtegeleiding.

Broodkoppels en bakblikken

KeyBAKE levert, vanuit haar eigen robotgestuurde productiefaciliteit, een grote keuze aan broodkoppels met dieptrek of gevouwen pannen gemaakt van gealuminiseerd staal, aluminium of andere hoogwaardige materialen en al dan niet voorzien van een non-stick coating. Verder zijn zeer veel verschillende, geperforeerde of gladde bak-, stokbrood- en hamburgerplaten, banketvormen los of in raster, productdragers in diverse materialen, op maat gemaakte bakplaten met fantasievormen met of zonder deksel en nog veel meer leverbaar.

In veel gevallen vertaalt KeyBAKE de specifieke vraag van de bakker naar een op maat gemaakte oplossing en ontwikkelt zij de platen of koppels zodanig dat deze volledig aangepast zijn aan de lijn waarin deze moeten draaien. In alle gevallen staan kwaliteit en efficiency centraal bij de keuze van de bakvormen en de uitvoering. Uitgangspunten daarbij zijn kostenbesparing, koeling, reiniging, hygiëne van de bakvormen en van de bakkerij, de keuze van de coating, lossingscapaciteit, de levensduur van de coating en de bakvormen, (eventueel toekomstige) robothandling voor in- en uitname van bakvormen en mogelijke herkenningsystemen.

KeyBAKE helpt bakken efficiënter en winstgevender te maken.

Aluminium koppels van KeyBAKE

De bakeigenschappen van aluminium spreken nog altijd voor zich. De warmte-overdracht van aluminium geeft ongekend goede bakresultaten en het bijkomend voordeel van licht in gewicht geven de bakker een reden temeer om voor een aluminium broodkoppel te kiezen.

KeyBAKE heeft een aluminium broodkoppel ontwikkeld waarbij de pannen op een speciale wijze in het koppel worden gezet. Geen lassen die door voortdurend verhitten en afkoelen op den duur kapot gaan, maar een constructie die zichzelf vastzet. Hierdoor wordt sterk op de arbeidskosten gespaard en bovendien zijn er geen hoge kosten gemoeid met panmaten die geen standaard zijn. KeyBAKE levert aluminium koppels direct vanuit haar eigen fabriek.

De bakker kan de gewenste panmaat kiezen zonder dat hij extra moet betalen voor gereedschappen of mallen. Ook zijn de individuele pannen bij beschadiging of slijtage te verwisselen, wat door de bakker zelf gedaan kan worden.

Dit aluminium broodkoppel in combinatie met de KeyCOAT Teflon coating van KeyBAKE geeft de bakker een uniek onderscheidend vermogen. Een coating met goede bakeigenschappen en lange levensduur in combinatie met een lichtgewicht koppel met gewenste panmaat tegen een zeer aannemelijke prijs.

Ook op de werkvloer werpt dit broodkoppel zijn vruchten af. Veel lichter en daardoor makkelijker hanteerbaar voor de medewerkers. En wat dacht u van de besparing aan energiekosten? Immers gewicht is massa. Bij lichte aluminium koppels hoeven geen kilos staal onnodig opgewarmd en afgekoeld te worden. Een dagelijkse besparing die vele Euro’s op jaarbasis oplevert.

Een aluminium koppel met KeyCOAT-Teflon coating verdient zichzelf terug.

Met andere woorden vele redenen voor bakkerijen om een koppel met aluminium pannen te overwegen.

Bakeware van KeyBAKE

  • Zonder lasnaden
  • Licht in gewicht
  • Snel afkoelen en opwaren
  • Energiebesparend
  • Kostenbesparend
  • Extra rendement
  • Vergroting van omzet

Wat maakt de aluminium blikken van KeyBAKE beter dan de standaard blikken?

Aluminium geeft eigenlijk het mooiste bakresultaat door zijn perfecte warmtegeleiding en is om deze reden van oudsher zeer geliefd onder bakkers. Echter aluminium pannen hadden als groot nadeel dat ze op de lasnaden scheurden door het vele opwarmen en afkoelen. KeyBAKE heeft hiervoor een oplossing gevonden waarbij er geen lasnaden meer zijn.

Welke combinaties zijn mogelijk met bestaande productielijnen?

Tekst

In hoeverre kunnen de productielijnen worden uitgebreid / omgebouwd?

Tekst

Wat zijn de mogelijkheden voor beschadigde / gebruikte aanbaklagen?

Tekst

Neem contact met ons op!

Persoonlijk

Persoonlijk

Persoonlijk

KeyBAKE gaat door waar anderen stoppen en
denkt graag met u mee in het ontwikkelproces.